Μαρμελάδα πορτοκάλι


image

image

image

Υλικά

5 πορτοκάλια καθαρισμένα
500 γρ.   ζάχαρη
Λίγες σταγόνες λεμόνι

Παλιά δεν πέταγαν τίποτα,έτσι και τώρα .
Η ψίχα του πορτοκαλιού γίνεται ωραιότατη μαρμελάδα.
Κόβουμε την ψίχα των πορτοκαλιών σε φέτες,αφαιρούμε τα κουκούτσια .
Τα βράζουμε με λίγο νερό κι έπειτα ,τα αλέθουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε την ζάχαρη αφού βράσουν.
Αφήνουμε να δέσει.
Όταν κρυώσει λίγο,προσθέτουμε λίγες σταγόνες λεμόνι.
Αν την διατηρήσουμε για καιρό
αποθηκεύουμε σε βάζα αποστειρώνοντάς τα για 5-10  στο φούρνο ,αφού πρώτα τα έχουμε ξεπλύνει με βραστό νερό.

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s