Στραπατσάδα


  Η στραπατσάδα είναι ένα πολύ εύκολο  και γρήγορο φαγητό,ιδανικό για κάτι γευστικό και πρόχειρο.

Υλικά

4 μέτριες ώριμες ντομάτες

4 αυγά

Μισό φλυτζανάκι του καφέ γάλα

αλάτι,πιπέρι,

λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι περίπου 50 γρ.

Μισό ποτήρι λάδι

Εκτέλεση

Αφού   πλύνουμε , ψιλοκόβουμε τις         ντομάτες  και τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να σωθούν τα υγρά τους.

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και όταν στεγνώσουν προσθέτουμε το λάδι      ανακατεύοντας συχνά.

Χτυπάμε τα αυγά σ’ενα μπωλ με το πηρούνι προσθέτοντας  αλάτι και  γάλα .

Αφού σωταριστούν οι ντομάτες,προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας απαλά για  να πάει παντού.

Αφήνουμε λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Συνοδεύεται με γιαούρτι ή φέτα.

Αυτό ήταν!!!

Advertisements

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s