Μιλφέιγ γρήγορο.


Το μιλφέιγ είναι ένα εύκολο  και ελαφρύ γλυκό.

Υλικά 

4 πακέτα σφολιατίνια

4 φακελάκια κρέμα για μιλφέιγ

2,2 λιτρα κρύο γάλα πλήρες

3 φακελάκια garni + 400 gr. γάλα

ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα σφολιατίνια μια στρώση 4 πακετα για ταψί κουζίνας.

Χτυπάμε σε μια λεκανίτσα 4 φακελάκια μιλφέιγ με 2.5 λίτρα κρύο γάλα μέχρι να πήξει.Στρώνουμε την κρέμα από πάνω απο τη σφολιάτα και βάζουμε τις υπόλοιπες σφολιάτες να στρωθεί.Χτυπάμε 3 φακελάκια garni  με 400 γραμμάρια γάλα μέχρι να αφρατέψει.

Το στρώνουμε από πάνω( garni) και τρίβουμε λίγα σφολιατίνια ανακατεμένα με άχνη ζάχαρη.

Μια παραλλαγή:μπορούμε να ανοίξουμε τα σφολιατίνια στη μέση και να βάλουμε 2 στρώσεις απο την κρέμα.

(Ευχαριστούμε τη φίλη για τη συνταγή που μας έστειλε).

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s