Το μιλφέιγ είναι ένα εύκολο και ελαφρύ γλυκό.
Υλικά
4 πακέτα σφολιατίνια
4 φακελάκια κρέμα για μιλφέιγ
2,2 λιτρα κρύο γάλα πλήρες
3 φακελάκια garni + 400 gr. γάλα
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Στρώνουμε τα σφολιατίνια μια στρώση 4 πακετα για ταψί κουζίνας.
Χτυπάμε σε μια λεκανίτσα 4 φακελάκια μιλφέιγ με 2.5 λίτρα κρύο γάλα μέχρι να πήξει.Στρώνουμε την κρέμα από πάνω απο τη σφολιάτα και βάζουμε τις υπόλοιπες σφολιάτες να στρωθεί.Χτυπάμε 3 φακελάκια garni με 400 γραμμάρια γάλα μέχρι να αφρατέψει.
Το στρώνουμε από πάνω( garni) και τρίβουμε λίγα σφολιατίνια ανακατεμένα με άχνη ζάχαρη.
Μια παραλλαγή:μπορούμε να ανοίξουμε τα σφολιατίνια στη μέση και να βάλουμε 2 στρώσεις απο την κρέμα.
(Ευχαριστούμε τη φίλη για τη συνταγή που μας έστειλε).