Κουλουράκια κανέλλας


Υλικά
1300 γρ. αλεύρι μαλακό
600 γρ. βούτυρο
200 γρ.γάλα
380 γρ.ζάχαρη
3 αυγά
1 κουτ.σούπας κακάο
1 κουτ.σούπας κανέλλα
1 κουταλιά σούπας baking powder
1 κουτ.σούπας γαρύφαλλο τριμμένο
150 γρ.σουσάμι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν τη ζάχαρη ,την κανέλλα ,το γαρύφαλλο και το κακάο.
Χτυπάμε το βούτυρο λίγο ,προσθέτοντας τ’αυγά, τη ζάχαρη και το γάλα.
Μόλις ενωθούν καλά τα υλικά προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι.
Κόβουμε μικρά κομμάτια από τη ζύμη και πλάθουμε σε κουλουράκια.
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί,ραντίζουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Advertisements

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s