Εύκολη κολοκυθόπιτα


Τα υλικά είναι ίδια αλλά δε βάζουμε φύλλα.
Υλικά
1500 γρ. κολοκυθάκια φρέσκα τριμμένο,καλά σουρωμένο
1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό(προαιρετικά)
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κουτ.γεμάτο γλυκού αλάτι ημίχονδρο,
λάδι
1/2 – 1 φλυτζάνι τσαγιού(αναλόγως πόσο καλά είναι σουρωμένο το κολοκύθι) σιμιγδάλι ψιλό ή καλαμποκάλευρο
5-6 αυγά χτυπημένα
100 γρ.περίπου φέτα τριμμένη με το χέρι
1 κουτ.γλυκού baking powder
βιτάμ και σιμιγδάλι για την επάλειψη
λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Αφού σουρώσει καλά το κολοκύθι ,το βάζουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ,τη φέτα τελευταία.
Βουτυρώνουμε καλά το ταψί με βιτάμ και με σουρωτήρι ψιλό κοσκινίζουμε παντού το σιμιγδάλι.Ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα .
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς με αέρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
Όταν ροδίσει χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία.

Advertisement

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s