Μπριζολάκια σνίτσελ ( πανέ)


Tα μπριζολάκια γίνονται πεντανόστιμα τηγανητά.
Ζητήστε από το χασάπη να τα χτυπήσει για να ψήνονται γρηγορότερα.

Υλικά

6 μέτρια λεπτά μπριζολάκια χοιρινά
1 πακέτο φρυγανιές
3 αυγά
Λίγο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε τα μπριζολάκια και τα αλατίζουμε.
Τ’ αφήνουμε να σουρώσουν.
Ρίχνουμε πιπέρι να πάει παντού.
Αλέθουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ ή χρησιμοποιούμε έτοιμη τριμμένη,τη βάζουμε σ’ ένα μεγάλο πιάτο.
Βάζουμε μπόλικο λάδι να κάψει.
Σε άλλο πιάτο χτυπάμε τ’ αυγά με το γάλα και λίγο αλάτι.
Βουτάμε την μπριζόλα στη φρυγανιά ,έπειτα στο αυγό και ξανά στη φρυγανιά.
Τοποθετούμε αμέσως στο τηγάνι.
Αφήνουμε να πιάσει κρούστα ,να ροδίσει καλά,γυρνάμε απ’ την άλλη,αφήνουμε να ψηθεί και βγάζουμε με σπάτουλα.
Επαναλαμβάνουμε ώσπου να τελειώσουν.
Συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές,χωριάτικη ή γιαούρτι ( σκέτο ή σκορδάτο).

Advertisements

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s