Μακαρονάδα με ζαμπόν και τυρί


Μια μακαρονάδα χορταστική.

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια No 6
200 γρ.γάλα πλήρες
5 κουταλιές μαργαρίνη
Και 3 κουτ.σούπας για τα μακαρόνια
5-6 φέτες πάριζα κομμένη
} σε τετραγωνάκια
5 φέτες κασέρι κομμένο
Λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι περίπου 50 γρ.

Εκτέλεση

Βάζουμε μπόλικο νερό με 1 γεμάτη κουτ.σούπας αλάτι να βράσει.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια.Ανακατεύουμε στην αρχή και μετά αραιά.
Όταν κρατάνε λίγο σουρώνουμε και αδειάζουμε ξανά στην κατσαρόλα.Βουτυρώνουμε με 3 κουτ.σοϋπας μαργαρίνη.
Στο τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη ή βούτυρο να κάψει.
Προσθέτουμε τη φέτα και όταν πάρει να χρυσίζει,ρίχνουμε το ζαμπόν.
Έπειτα ρίχνουμε το γάλα,λίγο αλάτι,πιπέρι,ανακατεύοντας συνέχεια.

Τέλος το κασέρι και αφήνουμε να δέσει σαν σάλτσα.
Αδειάζουμε στα μακαρόνια να πάει παντού.
Έτοιμα!
Τη βασική συνταγή βρήκα πριν δυο χρόνια στο » συνταγές της παρέας».

Advertisements

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s