Σπιτικές πίτες με χοιρινό κρέας.


Οι πίτες με σουβλάκι είναι μια λύση για φαγητό απ’ έξω.
Αν προτιμάτε τις σπιτικές,δείτε τη συνταγή.
Έχουν φασαρία,αλλά ξέρετε τι τρώτε.

Υλικά

1 δόση για τηγανόψωμα
1 κιλό χοιρινό κρέας με λίπος χωρίς κόκκαλα
250 γρ.γιαούρτι σκορδάτο ή τζατζίκι
2 μερίδες πατάτες τηγανητές
(8 πατάτες μεγάλες)
1 μεγάλη ντομάτα και
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε πολύ λεπτές ροδέλες
Πάπρικα
700 γρ. περίπου ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε να φουσκώσει.

Καθαρίζουμε,πλένουμε ,κόβουμε και αλατίζουμε τις πατάτες. Τις ρίχνουμε αφού το κάδι κάψει καλά.
Τεμαχίζουμε το κρέας σε λωρίδες για ψητό ή σε κομματάκια για τηγανιά.Προσθέτουμε αλάτι ,οιέρι και ρίγανη.
Αν ψήσουμε βάζουμε στο γκριλ,πανω -πάνω σχάρα,χωρίς ν’ ανοίγουμε το φούρνο συνέχεια,στους 170 βαθμούς.
Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες,τηγανίζουμε τα τηγανόψωμα.
Ανοίγουμε με λάδι σε καθαρή επιφάνεια ( δες τηγανόψωμα αφράτα).
Όταν είναι όλα έτοιμα » γεμίζουμε » τις πίτες.
Αν έχετε ψησταριά ψήστε τα στα κάρβουνα.
Έχουν άλλη γεύση.

Με αυτά τα υλικά γίνονται 7 πίτες.

Advertisements

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s