Τηγανιά Ξηρομέρου ( με χοιρινό κρέας).


Το πιο εύκολο φαγητό.

Υλικά
1 κιλό ψαχνό χοιρινό με λίπος
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πιπέρι,ρίγανη
1/2 ποτήρι νερό
1/2 – 1 ποτήρι λάδι.

Εκτέλεση

Πλένουμε και τεμαχίζουμε το κρέας σε μερίδες λίγο πιο μεγάλες από αυτές για σουβλάκι.
Το βάζουμε στο τηγάνι μαζί με αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και το νερό,ανακατεύοντας συχνά,να ασπρίσει παντού.
Όταν σωθεί το νερό προσθέτουμε το λάδι.
Το λάδι εξαρτάται από το πόσο λίπος έχει το κρέας.
Ανακατεύουμε συνέχεια κι αφήνουμε να ροδίσει όσο θέλουμε.
Για να είναι μαλακό,ροδίζουμε ελαφρά,αν κοκκινίσει καλά είναι πιο νόστιμο.
Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες,γιαούρτι σκορδάτο και χωριάτικη σαλάτα.

Εσείς τι λέτε σχετικά με αυτό;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s